GASTENBOEK

Leuk dat je wat in ons gastenboek wilt schrijven! Om vervelende opmerkingen over andere luisteraars te vermijden wordt een nieuw bericht eerst gecontroleerd door ons team voordat het zichtbaar is op de website.

Voeg een bericht toe

Captcha Afbeelding


Arnout: heerlijke muziek

Ik wil jullie bedanken voor de heerlijke muziek. Ik ontdekte jullie zender 2 weken geleden via de Radio Garden app, en heb sindsdien vele uren per dag geluisterd.
Als kind was ik al verslaafd aan muziek, en luisterde ik meer naar de radio dan dat ik tv keek. Inmiddels heb ik al jarenlang niet naar de radio geluisterd, omdat de meeste stations dezelfde honderd hits blijven draaien. Ik hoef niet voor de achtduizendste keer 'Billy Jean', 'Bohemian Rhapsody' of '1999' te horen. Wat ik zo gaaf vind aan jullie station, is dat ik liedjes hoor die ik al 20, 30 of 40 jaar niet meer gehoord heb. Niet de grote nummer 1 hits, maar de songs die misschien slechts op de 28e plek van de Top40 belandden, er na 3 weken alweer uitlagen, en door de meeste mensen al snel weer vergeten waren. Ik vind het heerlijk om die vergeten nummers weer te horen. Ga zo door dus! Bedankt!


09/08/20
Nico: Super zender

ik luister bijna de hele dag naar deze zender gaat nooit vervelen ik ben benieuwd hoeveel mensen luisteren geweldige zender een aanrader gr nico


07/04/20
Jesse

Lovely radio station. Listening in Ireland through www.LiveRadio.ie


29/06/18
Ron: Mooie website

 

De nieuwe website ziet er goed uit.

 

Ik wens je in ieder geval heel veel succes met deze nieuwe webradio.

 

Groetjes Ron


27/09/16
Rtvman: Word radio

Goodwill station relaxing music 


27/09/16
Powered by Phoca Guestbook

Torontocast Socan